2,8 tonnás Maybach villany-SUV? Érkezik Európába is!

A mi kontinensünkön is elérhetővé válik a leginkább tekintélyt parancsoló Maybach

Az egyébként is fényűző luxust nyújtó Mercedes EQS SUV hamarosan még exkluzívabb Maybach modellként is elérhetővé válik Európában. Íme a részletek!

Európába is megérkezik a Mercedes-Maybach EQS 680 SUV, amely a legnagyobb elektromos Mercedes modell fényűző luxusváltozata lesz. Teljes hossza 5,125 méter, tengelytávolsága 3,21 méter, szélessége 2,034 méter, a magassága 1,721 méter, a tömege pedig 2,8 tonna feletti. A Maybach jellegzetes színsémái és dizájnkiegészítői mellett már az autó megközelítésétől impozáns fényjátékkal, automata ajtókkal, kiemelkedő minőségű beltérburkolatokkal, Burmester 4D térhatású audiorendszerrel és a gyártó legjobb színvonalú zaj- és rezonanciacsökkentő módszereivel is szolgál.
Hirdetés
Műszaki téren 484 kilowattos teljesítményt kínál, ami 650 lóerőt jelent, mindehhez 950 newtonméteres nyomatékérték társul. Természetesen összkerékhajtásos a modell, a két tengely két különálló villanymotort kap. A hatótávolsága 559 és 612 kilométer közt mozog a WLTP ciklus alapján. Alapfelszereltségként jár majd az adaptív futómű, ám ppcionális extra az összkerékkormányzás, ami 11,9 méterről 11 méterre csökkenti a fordulókört. A Maybach EQS SUV akár digitális kulccsal is rendelhető lesz, így akár 16 különböző felhasználó kaphat valódi kulcs nélkül is hozzáférést az autóhoz, már amennyiben rendelkeznek kompatibilis okostelefonnal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?