Mozgó diszkódobozt építettek a családi Toyotából

A Sienna:Remix tökéletes jármű, ha egy kiadós bulira kerül a sor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hatvan hangszóróval, neonfényekkel, és egy beépített keverőpulttal bolondították meg a Toyota buszlimuzinját, az eredmény mintha az egyik videojátékból szökött volna.

A Sienna 2021-ben bemutatott, negyedik generációja valahol a RAV4, és a Camry között helyezkedik el a Toyota amerikai kínálatában. A buszlimuzin már önmagában is mutatós családi autónak számít, ám a japán márka továbbgondolta a saját modelljét, és egy nem mindennapi bulizós autót épített a Siennából.
Hirdetés
2014-ben már készült két hasonló koncepció, ugyancsak a buszlimuzin alapjaira, ezeknek egyike a Sienna Remix Concept nevet kapta, mely akkor inkább egy mozgó DJ pultként funkcionált, két beépített 40 colos kijelzővel, négy mélynyomóval, és tizenhat hangszóróval. Erre a koncepcióra még egy lapáttal rápakolt a Toyota a negyedik generációs Sienna alapjaira épülő "zajláda" megalkotásakor. Összesen 60 hangszórót építettek a buszlimuzinba, amelyeket tizenhat erősítő hajt meg, ezek teljesítménye összesen 25 ezer watt.
Hirdetés
A hangélmény mellett a Sienna:Remix a megjelenésével is igyekszik kitűnni a tömegből. A csomagtartóba egy 43 colos monitort épített a Toyota, emellett a hangulatról a lüktető fényű, dinamikus LED világítás gondoskodik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?