Videón az Alfa Romeo Milano!

A statikus bemutató után már menet közben is látható az Alfa újdonsága

Nagy vihart kavart rajongói körökben az Alfa Romeo Milano. A kommentszekciókban fellángolt a vita, hogy kinek tetszik, kinek nem. Most megmutatjuk gurulás közben, de a puding igazi próbája az evés lesz, tehát, amikor a hazai utakra érkezik.

Tegnap részletesen beszámoltunk az Alfa Romeo kínálatának bővüléséről, hiszen bemutatták a Milano névre keresztelt kis crossovert. Tényleg kicsi, mert lefelé terjeszkedik fele az Alfa Romeo. Ide kattintva olvashatod a pontosabb részleteket az autóról, az alábbi videó viszont mozgás közben is megmutatja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2024.04.11. at 11:32
    Permalink

    Ennyi renault-s jegyet még sose mutatott egy Alfa, sokat álmodtak a tervezők a Capturrel. Tényleg kifogyott a szufla a márkából…

    Viszont: végre nem kell az első rendszámtáblát oldalra kitenni. Juhéj, ezt is megértük! 😀

  • 2024.04.14. at 17:38
    Permalink

    Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a járgány lesz kiállítva J.P. Imparato irodájában, mint az Alfa büszkesége. Másrészt a Fiat időszakban is a legpocsékabb low-effort Alfák voltak a best sellerek (145, MiTo, Giulietta), szóval valahogy ugyanúgy nem lepődnék meg azon, ha sikeres típus lenne belőle, mint ha a logikus várakozásoknak megfelelően a kutyának sem kellene. Egyszínű fényezésben még megnézném, hátha úgy nem olyan érdektelen, de az év legunalmasabb autója címet oda lehet nekik ajándékozni a kígyós perforált lemez betéttel eggyütt is.

Vélemény, hozzászólás?