Erősebb lesz a ráncfelvarrás után az Audi S3

Az Audi S3 megújult külsővel és erősebb motorral frissül

Egyelőre csak álca alatt mutatta be a megújult S3-at az Audi, viszont már ennyiből is látni, tényleg felvarrták a modell ráncait, és még némi plusz erőt is sikerült belepakolni.

A négykarikás márka alaposan átszabta az S3-at, elöl egy teljesen új, sportosabb irányba elvitt lökhárítót találni, de már csak az embléma miatt is egyszerű lesz megkülönböztetni a frissítés előtti és utáni verziót, hiszen utóbbi esetében valamivel lentebb került. Hátul a lámpákat teljesen lecserélték, csakúgy mint a lökhárítót, egy picit sportosabb lett a diffúzor is, viszont a négy kipufogós kiosztás maradt.
Hirdetés
Motorfronton is történt előrelépés, ugyanis a 2,0 literes, négyhengeres TFSI erőforrást tovább finomította az Audi, így már 328 lóerős teljesítményre és 310 newtonméteres nyomatékra képes, amely 23 lóerővel, és 20 newtonméterrel több, mint az elődben. Az Audi közleménye szerint az új S3 mindössze 4,7 alatt tudja a 0-100-at, a végsebességét pedig elektronikusan 250 km/órára korlátozták. Egyelőre a márka nem közölte, mikor mutatják be hivatalosan is a modellt, de minden bizonnyal már nem kell sokat várni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?