Videó: legördült a szalagról az egymilliomodik román Ford

Az M-Sport Ford Puma raliautójával ünnepelték Krajovában az egymilliomodik autót, egy Pumát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új, hibrid hajtású M-Sport Ford Puma Rally1 versenyautó ma debütált a Ford felvillanyozó videójában, ezzel ünnepli a gyártó az egymilliomodik Romániában legyártott autót. Mutatjuk a részleteket!

A Romániában található, pontosabban krajovai Ford gyár ma ünnepelte, hogy 12 év kemény munkája után elérték a hetedik számjegyet, méghozzá egy Pumával. Legördült a gyártósorról az egymilliomodik itt gyártott autó, egy 155 lóerős EcoBoost Hybrid motorral szerelt crossover. Az ünnepléshez egy raliautó is debütált, amelyről egy kisfilm készült a romániai Ford gyár teljes területén, ebben a munkatársak mellett nem csak Adrien Fourmaux, az M-Sport Ford World Rally Team pilótája, de még Josephine Payne, a Ford Románia elnöke és az üzem igazgatója is részt vett.
Hirdetés
"Lelkesítő a gondolat, hogy a 2022-es Rally Világbajnokságon a Puma Rally1 áll majd rajthoz; az pedig kifejezetten kellemes meglepetés volt, hogy éppen ez az autó szerepel a gyárunk eredményeiről megemlékező filmben." - mondta Jo Payne. Hozzátette: "Nagy öröm volt részt venni ebben a projektben, és vendégül látni Krajovában az M-Sport csapatát és Adrien Fourmaux-t, miközben pár napra forgatási helyszínné vált a gyár."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?