Vajon itt is ilyen lesz a friss Corolla Cross?

Ázsiában már átszabták a Corolla szabadidő-autó változatát

Hamarabb mutatták be, így hamarabb is frissült Thaiföldön a Toyota Corolla Cross.

Thaiföldön már 2020-ban bemutatták a Corolla "terepjárósított" változatát, így egyáltalán nem meglepő, hogy most már ráncfelvarrásra is elküldték. A frissítés a szokásos módon történt. Orrplasztika és némi módosítás fartájékon. A legfeltűnőbb az új hűtőmaszk, ami méhsejtmintás, leginkább egy villanyautóra hasonlít, de a fényszórókat is egy új díszbetét köti össze. Az ázsiai országban a full LED-fényszórók most debütáltak, ám nálunk azok már a kezdetektől elérhetők. Viszont a GR Sportváltozat orrát jelentősen eltérőre faragták, ezzel is hangsúlyozva a sportosságát, mai persze csak a külsőségekben jelenik meg.
Hirdetés
Bent a hatalmas panorámatető az újdonság a thaiföldi Toyotában, de természetesen a multimédiás rendszert is frissítették. Az érintőképernyő 10,1 colos, a digitális műszeregység pedig 12,3 colos. A márka biztonságra érvényes jelszava pedig Ázsiában sem különbözik, szóval nem extraként kínálják, hanem mindent megkap a Corolla Cross is a biztonsági arzenálból. A helyi piaci igényeknek megfelelően motorfronton az 1,8 literes szívó benzines, illetve az 1,8 literes full hibrid hajtáslánc érhet el. Az előbbi 140 lóerővel és 172 Nm forgatónyomatékkal, automatikus sebességváltóval, míg utóbbi 122 lóerő rendszerteljesítménnyel. Valószínűleg kíváncsiak vagytok, hogy Thaiföldön vajon mennyibe kerül a Corolla Cross? Nos, átszámítva ott kerek 10 millió forintról indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?