Lada árban vihető haza a kifutó Toyota Corolla!

Elég jó ajánlattal fut ki itthon a Toyota népszerű szedánja, a Corolla

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érkezik a piacra a Corolla legfrissebb generációja, ám elődjével együtt fog a kínálatban szerepelni még egy darabig. A Classic néven kínált Corolla pedig elég jó áron kelleti magát.


Kifutóban a Corolla előző generációja, mivel megérkezett az új, ismét csapotthátú karosszériával is készülő japán kompakt. Elődjét viszont még egy darabig vele együtt fogják kínálni a hazai kereskedések és a csak szedánként készült generációt Classic utónévvel látják el. Három felszereltségi szinten fogják kínálni a hazai márkakereskedések, Classic Start, Classic Live és Classic néven lesznek megtalálhatóak, utóbbi már kétzónás automata klímát is tartalmaz, de mindegyikhez jár egy szett alufelnire szerelt téligumi garnitúra is.
Hirdetés

A kifutó Corolla alapára pedig 5 220 000 Start szinten, a Live 6 240 000, a Classic pedig 6 500 000 forintért vihető haza 1,6-os szívó benzinmotorral, ám, ahogy Culombo hadnagy mondaná, lenne itt még valami! Így is elég kedvező árakat szabtak, de még további félmillióval tornázható lejjebb a Start szintű felszereltség ára, ami 4 720 000 forintos árat jelent, ez közel annyi, mint egy teljesen felextrázott Lada Vesta SW Cross. A Live és Classic felszereltségekre további 700 000 forint árkedvezmény igényelhető az alapárból. A készlet viszont nem túl nagy, Magyarországon csupán 100 példány lesz elérhető a kifutó Corollából, ez töredéke annak, amennyit tavaly értékesítettek, 2018-ban ugyanis 1200 Corolla talált gazdára hazánkban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?