Sunyi álcában a frissülő Touareg, majdnem sikerült elrejteni

Hamarosan ráncfelvarrást kap a legnagyobb "népautó"

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Első ránézésre talán fel sem tűnik, de a képen nem egy jelenleg futó Touareg látható, hanem annak a frissített változata, "visszamatricázva" a mostani állapotra. Te észrevetted volna magadtól, hogy valami nem stimmel rajta? Mutatjuk az infókat róla!

A 2018-ban bemutatott SUV kisebb frissítése várható, még a szokványos álcafóliát sem vették elő a Volkswagen mérnökei. Ez persze nem újdonság a német gyártónál és leányvállalatainál, gyakran rejtenek el akár generációváltásokat is a régi modellre hajazó, stratégiai helyekre pozicionált matricákkal. Ez nem csak azért hatékony, mert így sokszor észre sem veszik a feltűnő autókra vadászó kémfotósok a különleges csemegét, hanem azért is, mert ezzel a módszerrel még nehezebben vehetők ki a különböző részletek.
Hirdetés
Leginkább az a fontos ilyen esetekben, hogy hol találjuk a matricákat, amelyek jelenleg egyértelműen a frissítésekkor "megszokott" változásokra utalnak. A fotózott Touaregen az első lökhárítók légbeömlői, a hűtőrács környéke és az első fényszórók szorultak leginkább takargatásra. A lökhárítók jó eséllyel a modernebb Volkswagenek dizájnelemeit, például a hangsúlyosabb, nagyobb alsó légbeömlőket öröklik meg, míg a hűtőrácson és a fényszórókon csak kisebb változásokra számíthatunk. Máshol egyáltalán nem látni változást ilyen messziről a prototípuson, ám a végleges modell szinte biztosan enyhén módosított hátsó lámpával és beltérrészletekkel érkezik majd, jó eséllyel 2023-as modellként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?