Már gyártják az új Škoda Kodiaqot, mutatjuk, hogyan készül!

Íme a friss képek és a videó az új Škoda Kodiaq sorozatgyártásáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megkezdődött a második generációs Kodiaq sorozatgyártása, a hatalmas családi SUV összeszerelésének folyamatáról videót is töltöttek fel az internetre a csehek.

A csehországi Kvasiny városában kezdődött meg a Skoda legújabb modelljének, a Kodiaq második generációjának a sorozatgyártása 2024. január 17-én. Az üzemben 49 millió eurós befektetés előzte meg a gyártáskezdést, hogy az új modell a lehető legmodernebb és leghatékonyabb, valamint leginkább környezetkímélő technológiával készülhessen.
Hirdetés
Az új gyártósoron a konnektoros hibrid változat összeszerelése is megoldható, az új Kodiaq választék ugyanis már ilyen hajtáslánc-opciót is kínál. A jelenlegi állapotában a gyártósor akár napi 410 Kodiaq összeszerelésére is képes, a teljes üzemben éves szinten 150 ezer Kodiaq és Karoq modell összeszerelésével terveznek. Az alábbi videón láthatjátok, miként készül az újdonság!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?