Megérkezett a Hyundai Kona Electric legsportosabb változata

Immár a Hyundai Kona Electrichez is elérhető az N Line felszereltségi szint

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyedi külsővel és gazdag felszereltséggel bővül a Hyundai Kona Electric kínálata, de ez még mindig nem egy igazi elektromos N modell.

Bár még mindig várat magára az első igazi elektromos N modell a Hyundaitól, a Kona Electric kínálatában azért már megjelent az N Line felszereltségi szint, ami enyhe vigaszt nyújt a márka sportosságot és elektromos autózást vegyíteni kívánó vevőinek. A Kona hibrid és belsőégésű motoros meghajtású változatain eddig is volt N Line csomag, de az Electricre való kiterjesztésével immár a kompakt SUV teljes kínálatában elérhető ez a felszereltségi szint. Emellett a villanyhajtású Kona N Line csomagja egyedi elemeket is kap.
Hirdetés
Bár a hazai N Line csomag végleges összetétele még nem hivatalos, a külföldi információkból kiindulva nagyjából tudjuk, mire számíthatunk. Meglepően nagy, 19 colos felnik járnak az elektromos Kona sportcsomagjához, melyek stílusa is egyedi - természetesen aerodinamikus, hogy a hatótáv terén ne kelljen sok kompromisszumot kötni. Az első és hátsó lökhárítók szintén Electric-specifikusak, itt nagyobb arányban van színre festett rész, mint a hagyományos meghajtású modelleken. A visszapillantó tükrök háza fényes fekete, valamint több helyen is N Line embléma díszíti a karosszériát. Odabent is találhatunk majd újdonságokat, például az N Line kormánykereket és a fém pedálokat. A tetőkárpit színe fekete, illetve sportos N Line ülések járnak az extra felszereltséghez, melyek piros kontrasztvarrást kapnak, valamint fűthetők és hűthetők. További érdekesség, hogy a csomag részeként választható szövet, illetve bőr és Alcantara párosával az ülések huzata, az Alcantara ráadásul 57%-ban újrahasznosított poliészterből készül. Az opciós listára felkerült még a 7+1 hangszórós BOSE hangrendszer és egy sor vezetéssegítő és biztonságtechnikai asszisztens, köztük a továbbfejlesztett vészfékező rendszer, ami a kereszteződésbe érve az oldalról jövő forgalomra is figyel. Az N Line felszereltségű Kona Electricek heteken belül gyártásba kerülnek, a csomag pontos tételeiről tehát hamarosan lehet érdeklődni a kereskedőknél.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?