Vajon ki tudja kerülni a jávorszarvasokat a Ford egyterűje?

Meglepően viselkedett a jávorszarvasteszten a Ford Grand Tourneo Connect

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyterűeket ritkán látni a bóják között cikázni, a km77 csapata viszont kíváncsi volt mire képes a Ford Grand Tourneo Connect. Vajon átment a teszten?

Szokásosan a szlalomozással kezdték a Ford Grand Tourneo Connect vallatását, és már az első méterek után egyértelmű volt, hogy az egyterű nem a legjobb időért indul, de ezt kár is lenne felróni neki, hiszen a kipörgésgátlót nem a repülőrajtokra hangolták a mérnökök. Ezzel együtt a km77.com sofőrje szerint a bóják között magabiztosan és precízen lehet terelgetni a Fordot, a nagy karosszéria nem akart önálló életre kelni. A jávorszarvasteszten már első nekifutásra sem sikerült elérni a 77 km/órás bementi tempót, mindössze 75-tel szelte át az első sort az egyterű, de az eredmény nem nevezhető tragikusnak, hiszen mindössze egy bóját döntött le. A legjobb próbálkozásnál a sofőr már kiismerte az autó viselkedését, így nagyobb gond nélkül megoldotta a feladatot, igaz itt a bemeneti sebesség mindössze 72 km/óra volt, az utolsó sort pedig 49 km/órával hagyta el.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?