Másodjára szándékosan taposta a trafi előtt a suzukis bácsi?

Odafelé a helyszínen megbüntették; a visszaúton még gyorsabban hajtott el a trafizó rendőrök előtt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Biztosan észrevette a trafizó rendőröket a Suzuki SX4 idős sofőrje, hiszen a helyszínen megállították az egyenruhások. Ennek ellenére visszafelé még gyorsabban hajtott el a kamera előtt, így az eredeti összeg duplájára büntették.

A dunaújvárosi rendőrök csütörtök reggel drága fotót lőttek egy Suzuki SX4-ről, amely a megengedett 50 km/h helyett 68 km/órával közlekedett. A 69 éves járművezetőt megállították és a részére 30 000 Ft közigazgatási bírságot, illetve 4 előéleti pontot szabtak ki. Természetesen mindemellett az egyenruhások felhívták az idős sofőr figyelmét a sebességhatárok betartására.
Hirdetés
Közel két óra elteltével még ugyanazt a szakazt mérték az egyenruhások, amikor ismét jelzett a kamera, hogy gyorshajtó közeledik. Járőrök az ismerős gépkocsit látva konstatálták, hogy a férfi nem tanult a korábban történtekből, így a 68 km/h sebességét „megdöntve” 86 km/h-val hajtott a városközpont irányába. A férfi második szabályszegéséért a járőrök 60 000 Ft összegű pénzbírságot és további 4 előéleti pontot szabtak ki. Ez az eset már aligha nevezhető véletlennek, hiszen a sofőr feltételezhetően pontosan emlékezett rá, hogy hol kapta az előző bírságot. Ti mit gondoltok, vajon szándékosan hajthatott ismét gyorsan a 69 éves férfi?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?