Amikor az Opel Kadett áll ki gyorsulni egy McLaren ellen

Vajon van esélye az öreg Opelnek a McLaren 720S ellen? Íme a videó a versenyről!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kiegyenlítetlennek tűnő erőviszonyok ellenére nem volt nagy különbség a Kadett és a McLaren ideje között: de vajon melyik ért át előbb a célvonalon?

Első ránézésre egyenesen viccesnek tűnhet, hogy egy E Kadett egy ennyire különleges autó mellé álljon fel a rajtvonalra egy gyorsulási versenyen. Ám ilyenkor kell emlékeztetni magunkat, hogy nem látunk a lemezek alá, a valódi csodát pedig ott kell keresni. Tipikus példa erre az alábbi videó is, amelyet a németországi Race1000 rendezvényen forgattak: egy Opel Kadett E állt ki versenyezni egy McLaren 720S ellen. A Kadett azonban egy turbósított, 16 szelepes négyhengeressel szállt harcba, a végeredmény nagyjából 900 lóerő az első kerekekre. Bár az Opel folyamatosan küzd a tapadásért, a versenyen a leggyorsabb elsőkerék-meghajtásos autó díját sikerült elnyernie. De vajon a McLaren ellen is sikert aratott? Az alábbi videóból kiderül!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?