1200 lóerős ajándék negyvenedik szülinapra

Bugatti Veyron Super Sport Edition Merveilleux

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A titokzatos Simon lesz Kína első Super Sport tulajdonosa, negyvenedik születésnapján lepte meg magát a karbonkasztnis Veyronnal.

A Bugatti gyorsan rákapott arra, hogy a különlegesebb igények alapján elkészített autókat limitált kiadásnak nevezze el, így nem csoda, hogy legutóbbi megrendelésük is e különleges változatok sorát gazdagítja.
A Veyron Super Sport tizenhat hengeres, négy turbós motorja az alapmodellnél 20 százalékkal több kraftot tartalmaz, 1200 lóerős teljesítményével és 1500 Nm-es nyomatékával könnyedén vált a világ leggyorsabb szériagyártású autójává, amikor a 415 km/h-s gyári korlátozás kiiktatása után 430-as átlagot futott a legutóbbi felmérésen.
A most prezentált Edition Merveilleux névre keresztelt modellt egy rejtélyes, Simon név mögé bújó vevő rendelte magának negyvenedik születésnapjára. Az egyedi változat tiszta fekete karbonszálas karosszériát kapott fekete könnyűfém felnikkel, az utasterében található kék bőrülések háttámláira pedig feketével vitték fel a Super Sport logót.
Hirdetés
A vállalat vezetőinek szívélyes köszöntőjéből kiderül, hogy Simon lesz Kína első Super Sport tulajdonosa, ezáltal a márka nagykövete, és hogy az év korábbi szakaszában volt valamilyen közös autósport rendezvénye Sanghajban a Bugattival - magyarán nem hirtelen megfontolásból vehette a sportkocsit, már régóta szoros szálak fűzhetik az autókhoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 06:41
    Permalink

    hát ez az a kocsi amiért a szerveimet is eladnám de még akkor se érnék a vételár közelébe sem :S:S esetleg ha egyszerre meglenne az 5ös meg a 6os lottó

Vélemény, hozzászólás?