24 litert eszik 180 km/órás átlagsebességnél az új Audi RS4!

Méregdrága végsebesség-teszten az Audi RS4 Avant, íme a videó!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fél órán keresztül tiporták az Autobahn korlátlan szakaszain az RS4 Avantot: kiderült a végsebesség, az összes fontos gyorsulási érték és az átlagfogyasztás is. Mindezt a sofőr szemszögéből nézhetitek végig az alábbi videóban.

A 2023-as Audi RS4 Avant kínálat legerősebb változata a Competition Plus, 450 lóerejével és 600 newtonméteres csúcsnyomatékával. A legtöbb átlagos sofőr számára szinte elképzelhetetlen, hogy mire képes egy ilyen autó, illetve hogy milyen látvány mindez a sofőrülésből. Ebben segíthet a Test Drive Freak Youtube csatornájának legújabb videója, ahol

több mint 30 percen keresztül nyúzzák az RS4 Avantot vágatlanul, a német autópálya sebességkorlátozások nélküli szakaszain.

A próbakör során többször is átlépte az autó a 280 km/órát, végül 180 km/óra feletti átlagsebességet produkált és nem kevesebb, mint 23,9 litert fogyasztott 100 kilométerre vetítve, ráadásul a műszeregység adatai szerint. A leírás azonban üres szavak sorának tűnik a látványhoz képest, az alábbi videóból kiderül, hogy milyen érzés így száguldani egy ilyen Audival.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?