2,8 s alatt van százon a titán sportkocsi

Egy hónapon belül érkezik a megvásárolható Icona Vulcano

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan bemutatkozik a titánból készült sportkocsi sorozatgyártott változata. Őrületes adatokkal kecsegtet az Icona Vulcano.

A csodás vonalakkal megáldott Icona Vulcanót már megmutatták a közönségnek, legutóbb Monacóban lehetett látni egy szinte kész példányt. A gyártó most elárulta, hogy a különleges szuperautó megvásárolható, végleges verziója egy hónapon belül debütál. A Volcano külsejébe sok mindent bele lehet képzelni, van egy kis Lexus LFA beütése elölről, de annál könnyedebb a formavilág. Ízléses, a Pebble Beachen mutatott pirosra fényezett bemutatódarabnál sokkal jobban mutat a fényezetlen, nyers karosszéria, hiszen látszik, hogy miből készült.
Hirdetés
Az autó minden egyes külső elemét kézzel, titánból hajlítják meg, állítólag csak a karosszéria 10 ezer munkaórát emészt fel. Belül szénszálas alkatrészekkel és Alcantara bőrborítással, a műszerfalon egy 12,3 colos érintőkijelzővel találkozhatunk. A motortér sem kutya, 6,2 literes V8-as pihen benne 670 lóerővel és 820 Nm nyomatékkal. A gyártó súlyadatot nem közölt a Vulcanóról, annyit viszont igen, hogy 2,8 másodperc elég neki a 100 km/h-hoz, de a 200 is megvan 6,8 alatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?