300 km/órára képes Sebastian Vettel Infinitije

Hátulról is megmutatták Vettel Infinitijét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az F1 aktuális bajnokának számító és e címet jó eséllyel egy évvel meghosszabbító Sebastian Vettel nyilván bármely autót választhatná, ám ő egy Infiniti FX-el jár.

[kepallobal=431540][/kepallobal]
A múlt hét végén már megmutathattuk, hogyan is néz ki a Vettel álmodta Infiniti FX, ám most újabb részletek is kiderültek az F1-sztár szabadiődautójáról. Egyrészt immár láthatjuk hátulról, méretes diffúzoros lökhárítójával, de ami a legfontosabb, megtudtuk, hogy a Vettel-féle széria nem csak megjelenésében, hanem motorjának hangolásával, futómű-beállításaival is különbözik az alapjait adó, amúgy a legsportosabb FX-nek számító FX50S-től, így végsebességét 250-ről 300 km/órára emelték a gyáriak.
A Sebastain Vettel szájíze szerinti belsőt és még az Infiniti számára is minden eddiginél exkluzívabb prémiumosságot ígérő "FX Sebastian Vettel" szeptember 13-án, a Frankfurti Autószalonon fog bemutatkozni, nem nagy titok, maga Vettel is erre cseréli hamarosan regnáló FX-jét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?