5 plug-in hybrid modell is található 10-11 millió forint között

Videós podcast: plug-in hybridektől a kerékpározásig

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Heti podcastunkban ezúttal a legolcsóbb plug-in hybrid modellekről, használatukról és egy kicsit a gyaloglás utáni legolcsóbb közlekedési eszközről, a kerékpárról beszélgettünk, ezúttal is videóhíváson keresztül.

Aktuális podcastunk témáját legutóbbi körképünk adta, azaz az újautó-piac legolcsóbb plug-in hybrid modelljei. 10 millió forint alatt nincs sajnos új plug-in modell, s azt sem árt tudni, hogy ezek az autók csak akkor rentábilisek, ha úgy használjuk, ahogyan azt tervezték: sokszor töltjük. Akinek erre nincs módja, annak nem érdemes plug-in hybridet vennie - a legolcsóbb modellek listája linkelt cikkünkben!
Hirdetés

Vásárlás előtt tehát első körben a lehetőségeinket és az igényeinket érdemes számba venni, továbbá ajánlott is kipróbálni az alternatívákat, akár azt is: városban vajon nem lennénk meg kerékpárral is a rövidebb távokon? Én saját bőrömön tapasztalom: sokat fejlődött ennek kapcsán a város, sokkalta élhetőbb lett biciklivel, amit érdemes is kipróbálni, akár egyszer-egyszer télen is, persze mindig az időjárásnak megfelelően öltözve!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?