500 lóerővel érkezhet a BMW X3 M

M változatot kaphat a BMW X3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legfrissebb információk szerint úgy hírlik, hogy a következő generációs X3-ból egy csúcs, M-es változatot is piacra dobnak a bajorok.

Várhatóan még az idei évben bemutatkozik a G01 kódjelű új generációs X3, melyet már javában tesztelnek Európa útjain - természetesen egyelőre álruhában. A bajorok egy mindennél erősebb M-es változatot is terveznek, amelyet egy 3,0 literes turbós hathengeres mozgat majd, nem kevesebb mint 500 lóerővel.
Hirdetés

A lóerők száma ugyan nagy, de nem meglepő, hiszen az Audi is javában fejleszti a Q5 RS változatát, amely 450 lóerő feletti teljesítménnyel érkezik. A Mercedes sem lóghat ki a sorból, ők egy 4,0 literes V8-as biturbót építenek majd a GLC 63 motorterébe. Az információk szerint az új X3 100 kg-mal lesz könnyebb elődjénél. Az M-es változaton kívül egy hosszított kivitel is elérhető lesz belőle, amelyet a kínai piacon kíván értékesíteni a gyártó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?