8000-nél is több gyorshajtót fülelt le a rendőrség 1 hét alatt

Nyilvánosságra hozta a rendőrség a múlt heti sebességellenőrző akció adatait

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A múlt héten, tehát augusztus 9. és 15. között zajlott a SPEED elnevezésű akció, amelynek során fokozott sebességellenőrzést végzett a rendőrség a hazai utakon. Itt vannak róla az adatok!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (ROADPOL) akciójához csatlakozott a magyar rendőrség is, hogy egy teljes hétig szigorúbb sebességellenőrzést végezzenek. A Police.hu oldalán megjelent adatok alapján összesen 8601 esetben intézkedtek sebességtúllépés miatt a rendőrök. Ebből 2509 alkalommal meg is állították a szabályszegőket, 2427 fővel szemben pedig bírságot is kiszabtak, míg 82 sofőr ellen eljárást kezdeményeztek. A többi 6092 esetben leállítás nélküli ellenőrzés történt, ezekben az esetekben a járművezetők postai úton számíthatnak a bírságukra. A rendőrség továbbra is kéri a közlekedőktől, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe se magukat, se a közlekedés többi résztvevőjét azzal, hogy a megengedett sebességnél gyorsabban vezetnek, hogy mindenki hazaérhessen!
Hirdetés
Forrás:Police.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?