9,99 milliótól kapható az új 3-as BMW

Nem kérnek felárat a 3-as BMW új sorozatáért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Múlt hét pénteken debütált és immár itthon is rendelhető a hármas BMW legújabb nemzedéke. Az árak az azonos teljesítményű, korábbi verzióhoz mérten nem nőttek.

Aki végigolvasta a pénteken debütált F30-as BMW-ről szóló cikkünket, az hozzánk hasonlóan aligha remélhette, hogy nem jelent majd árnövekedést a friss generáció.
Pedig így van, a fejlesztések nem csak az irányba folynak, hogy minél jobb autók készüljenek, hanem, hogy minél olcsóbban is. Így aztán a kifutó 3-as BMW és az új, azonos teljesítménnyel egyező áron kapható, a 320d, illetve a 320d EfficientDynamics Edition verziók egyaránt 9 999 000 forintért vihetők haza, a benzineseknél pedig a 245 lóerős, soros négyhengeres, 2,0 literes 328i 11 317 000 forintos árával olcsóbb, mint a korábbi, 3,0 literes, 218 lóerős 325i.
A jelenlegi kínálat csúcsát jelentő, 306 lóerős 335i az egyedüli olyan verzió, amelynél szerény (190 ezer forintos felárat jelent) a friss nemzedék, ám a vásárlók biztosak lehetnek, a nagyobb méretek és a jelentősen növelt ellátmány, valamint a modernségből adódó jobb értéktartás és az alacsonyabb fogyasztás miatt e verzióval is igen jól járnak - a korábbi hármashoz mérten.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?