A hét gyorshajtási rekordere egy sort előző Porsche SUV

90 helyett 176 km/órával előzött, trafifotókon a teljes manőver!

Újabb felháborító sebességtúllépésről készültek drága fotók: ezúttal egy Porsche SUV veszélyes előzését nézte végig a mozgótrafi. Mutatjuk a részleteket!

Nagy valószínűséggel már január 30-án, azaz hétfőn reggel elkészült a hét legfelháborítóbb gyorshajtási fotója. A 84-es számú főúton ugyanis egy Porsche szabadidő-autóba futottak bele a menet közben sebességet mérő rendőrök. A Porsche sofőrje több veszélyes előzésbe is belekezdett, hogy "átugorjon" egy sort, ráadásul eközben nem egyszer jelentősen túllépte a megengedett 90 km/órás sebességet.
Hirdetés
A legfelháborítóbb előzése közben a 176 km/órát is elérte, miközben vele szemben egy másik jármű érkezett. A szabálytalanul közlekedő sofőr mutatványát közigazgatási bírsággal jutalmazták a rendőrök.

A 86 km/órás sebességtúllépés miatt a büntetés összege 130 ezer forint.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindezt esőben, nedves, csúszós úton, a megszokottnál nagyobb forgalomban hajtotta végre a sofőr, ami komoly felelőtlenségre enged következtetni. Ne feledjétek: nem érdemes védeni a gyorshajtót, erre több indokot is felsorakoztattunk egy korábbi cikkünkben. Ha úgy gondolod, hogy a fent látottak nem jelentenek akkora problémát, mindenképp érdemes ide kattintva elolvasnod ezt a korábbi érvgyűjteményt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?