A hurrikán hozott új autót a hűséges Toyota tulajnak

Az 1,6 milliót futott Highlander tönkrement viharban, a kereskedő új autóval lepte meg a tulajdonost

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A márka melletti kitartás és a gyakori szervizlátogatások meghozták gyümölcsüket, a pórul járt vállalkozót egy új Highlanderrel kárpótolták.

Az Egyesült Államok történetének harmadik legtöbb anyagi kárt okozó vihara tavaly ősszel csapott le, a Floridában élő Mark Miller a saját bőrén tapasztalta meg a pusztítást. A férfi 2006-ban újonnan vásárolt Toyota Highlandere nem élte túl a hurrikánt, ami kevés anyagi, annál több érzelmi veszteséggel járt, a tulajdonos ugyanis rengeteg időt töltött a volán mögött. Az aszfaltozó vállalkozóként dolgozó Mark naponta 260 kilométert ingázott a Toyotával, 17 év alatt 1,6 millió kilométert sikerült összegyűjteni. A rengeteg kilométer rengeteg karbantartással is járt, ha csak a 15 ezres olajcsere periódussal számolunk, ez évente 5-6 leeresztést és feltöltést jelent, ennek tükrében baráti viszony alakult ki a helyi márkaszervizzel, amely 17 éven át gondozta a Highlandert. Évekkel ezelőtt, amikor a Toyota elérte az 500 ezer mérföldet (800 ezer kilométert), a szerviz egy hűtőtáskával lepte meg a házaspárt, most viszont ennél jóval nagyobb ajándékot kaptak. A márkakereskedés tulajdonosa egy új Highlanderrel lepte meg a házaspárt, amint megtudták, hogy a kilométer milliomos előd kilehelte lelkét, egyúttal Milleréket kiáltották ki leghűségesebb ügyfelüknek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?