A Hyundai prémium SUV-ban gondolkozik

SUV-t mutatott a Genesis a New York-i Autószalonon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szabadidőautók terén a Hyundai egy ideje már otthonosan mozog. Prémiummárkájának, a Genesisnek viszont még nincs ilyenje, az új GV80 tanulmányautóból viszont már lehet.


Amerikát prémiummárkájával ostorozza a Hyundai, a Genesis már egy ideje jelen van, de csak szedánokkal. A New York-i Autószalonon most egy SUV-t mutatott, mai divat szerint ugyanis e nélkül már kevesen próbálkoznak. A hatalmas tanulmányautó méretében nagyjából akkora, mint a Világ Év Autójának is választott Jaguar F-Pace. Formájában viszont egészen egyedi megoldásokat fedezhetünk fel, persze ez még jelentősen változhat a sorozatgyártásig.
Hirdetés

A Genesis GV80 ráadásul az anyavállalat elég régóta tesztelt hidrogén üzemanyagcellás meghajtásával mozog. Legalábbis ezt mondják, ugyanis semmi egyebet nem árultak el róla. A belső valódi luxus, faborítást találunk a műszerfalon és a hátsó sorig érő középkonzolon, valamint mindkét hátsó utas saját érintőpaneljéről vezérelheti a multimédiát. A GV80 csupán négyszemélyes, a hibridhajtás akkumulátorainak ugyanis kell a hely középen. A belső dizájn elég otthonosnak tűnik, azt persze még nem tudni, vajon mikor lehet belőle sorozatgyártású autó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?