A Need for Speed film se volt annyira jó, mint ez a videó

Csupán egy perc, de ez az élőben leforgatott Need for Speed a filmnél is sokkal jobb

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A klaszikus Need for Speed videojáték nyomán a címét viselő mozifilm is készült 2014-ben, ám az az érzésünk, ezt a maroknyi orosz stábot kellett volna felfogadniuk hozzá.

Az autós videojátékok egyik legnépszerűbb sorozata a Need for Speed. A korai verziók egyszerű grafikájukkal is élvezhetőek voltak, ám igazi áttörést az Underground hozott, abból is leginkább a második kiadás. Ennek nyomán indult el pár orosz autóőrült és a végeredményből tökéletesen látszik, hogy nem csak az autószeretet, de maga a játék is a vérükben van. Felhasználták az eredeti, ikonikus zenéket, a hangeffekteket, melyek azonnal visszarepítik minimum 15 évvel azokat, akik játszottak vele.
Hirdetés

A klasszikus autóválasztással kezdünk, van itt Honda Integra Type S, Mazda RX-8, Subaru Impreza, Toyota Supra és egy Mitsubishi Evo 8 is. Precízen illesztették helyükre az autókat a vágásokhoz, a játékhoz hasonlóan kristálytiszta a kép, egy digitális Sony kamerával vették föl az éjszakai versenyzést. A verseny nézete tökéletesen hozza a játék hangulatát, ahogy a hozzá illesztett hang és a sebességmérő a kép sarkában. Hősünk választott Celicája - melyet body kittel, kék fényezéssel és Volk Rays TE37 felnikkel szerelt fel - megnyeri a gyorsulási versenyt két jókora löket nitróval. Óriási meló lehet az egyperces videó mögött és az egyetlen hibája csupán az, hogy rövid, órákig tudnánk még nézni. A Need for Speed játék alapján mozifilm is készült 2014-ben, ám az sem látványvilágban, sem részletességben nem hozta az elvártakat, ez a csapat fiatal minőségibb videót forgatott le egy éjszaka alatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?