A nemzetközi trendek ellenére csökken szerdán a gázolaj ára

A hét közepétől ismét olcsóbban tankolhatjuk az egyik üzemanyagot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hazai üzemanyagárak gyakran mennek szembe a nemzetközi trendekkel. Ez történik a hét közepén is, hiszen az emelkedő olajárak ellenére tovább mérséklődnek az árak a töltőállomásokon.

Szerdán is csak a gázolaj esetében számíthatunk árváltozásra a Holtankoljak.hu információi szerint. A nagykereskedelmi árak tekintetében bruttó 10 forintos árcsökkenést jelentettek be ugyanis a gázolajra, míg a benzin ára továbbra sem változik. A tendenciának azonban valószínűleg hamarosan vége szakad, hiszen az olaj ára a nemzetközi piacon már megindult felfelé, ami a jövőben jó eséllyel hoz majd Magyarországra is áremelkedést.
Hirdetés
Addig viszont megéri a jelenlegi csökkenésre koncentrálni, amelynek értelmében szerdától a 95-ös benzin átlagára a jelenlegihez hasonlóan 614 forintra várható literenként, a normál gázolaj literenkénti átlagára pedig a most érvényes 600 forint helyett várhatóan 590 forintra változik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?