A Tesla Model 3 is megkaphatja a “Játékos módot”

Elon Musk Twitteren hagyta jóvá a Ludicrous mód érkezését

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Tesla Model S-ből ismert Ludicrous móddal már 6 másodperc alatt megfuthatja a 0-100-at a Model 3.


Egy Twitter felhasználó kérdésre válaszolva derült ki, hogy a Model 3 is megkaphatja a Model S-ből ismert Ludicrous, szabad fordításban Játékos üzemmódot, ami egyfajta teljesítménynövelő csomagnak is nevezhető. A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk csak egy "Of course"-szal válaszolt arra a kérdésre, hogy a Model 3-ban is elérhető lesz-e ez a említett csomag. Az még nem ismert, hogy mennyi teljesítménynövelést ad majd a Model 3-nak, de abból kiindulhatunk, hogy a Model S legerősebb, tehát P90D változatának az alap 3,1 másodperc helyett 2,8 másodperces gyorsulást enged 0-ról 100 km/h-s sebességre, míg a 400 métert 10,9 másodperc alatt letudja.
Hirdetés
A 35 000 dolláros Model 3-ra egyébként már egészen elképesztő 400 000 feletti előrendelés érkezett és azt is tudni, hogy "alapból is" kevesebb mint 6 másodperc alatt megfutja a 0-100-as sprintet. Ezt nyilván tovább javítja majd a Ludicrous csomag, de ami még fontosabb, az a kb. 340 kilométeres hatótáv egyetlen töltéssel. Az első modelleket 2017 végén kaphatják meg a rendelők, de a Tesla komoly gyárfejlesztéseket tervez a gyártás gyorsítása érdekében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 05:33
    Permalink

    Honnan szedtétek ezt a játékos marhaságot?

    HA jól emlékszem annak idején a magyar irodalmi fordítása “elképzelhetetlen sebesség” volt:
    [url]https://youtu.be/mk7VWcuVOf0[/url]

Vélemény, hozzászólás?