A világ leggyorsabban kiérkező mentője

Pont időben érkezik az orosz mentő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sok furcsaságot látunk mostanában Oroszországból, ahol a biztosítási csalások kivédésére kaptak rá a fedélzeti kamerákra. Ez valószínűleg a világ leggyorsabban kiérkező mentője.


Idióták, mázlisták, agresszorok, okos kutyák, kimeríthetetlennek látszik a közlekedési furcsaságokat bemutató videók sora, és mikor már azt hittük, mindent láttunk, jön egy újabb film, amire felkapjuk fejünket.
A most mellékelt felvételen fantasztikus egyidejűség figyelhető meg: történik egy baleset, és a mentő máris a helyszínen van. Az oroszok nem is hajtanak tovább, mint taiwani kollégáik, hanem szinte azonnal a pórul járt motoros segítségére sietnek, aki nagyot csattant - pont a mentővel, de úgy tűnik, élve megúszta a súlyos esést. A film elején csak haladunk az úton, az akcióhoz görgessék a filmet 1:00-hoz!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 19:46
    Permalink

    Az még oké, hogy “gyorsan ott volt a mentő”, de az autóból kiszálláshoz azért kellett jópár másodperc, pedig ugrani kellett volna a mentősnek. Az meg, hogy odaballag és elkezdi felrángatni a láthatóan sérült motorost külön “pont”.
    Mondjuk a motoros is körülnézhetett volna mikor láthatta, hogy a másik sávban lassít és megáll az autós.

Vélemény, hozzászólás?