A Volkswagen elveszi a lovak szórakozását

Egy farm lovai jókat nyerítenek azon, aki nem tud utánfutóval parkolni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ennél jobb reklám nem is kell a Volkswagen vontatmány-asszisztensének, lám, a németeknél csak akad némi humor. Szegény lovak többé nem szórakoznak majd jókat.

Remek reklámvideóval népszerűsíti egyik extráját a Volkswagen. A vontatmány-asszisztens, vagy Trailer Assist már több modelljéhez is rendelhető, Passathoz vagy Tiguanhoz is, a videóban utóbbi érkezik mögé kötött ló szállítóval egy farmra. Az előtte bénázó sofőrt a farm lovai jó hangosan kiröhögik. Ezt nem is olyan nehéz elképzelni, elvégre, nyeríteni tudnak rendesen, és itt még fetrengenek is a röhögéstől!
Hirdetés
Majd megérkezik a Tiguan, és vége a mókának, mert elsőre betolat a parkolóba. Egyszerű dolga van a sofőrnek, hátramenetet kapcsol, a külső tükrök állító joystickjával megmondja az irányt, hogy egyenesen, jobbra, vagy balra szeretne betolatni. Ezek után - ahogy a parkolássegédnél - csak a pedálokat kell kezelnie, a többit az autó intézi. Itt azért nem árt tudni, hol van a vontatmány vége, mert azon nincs szenzor.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?