Agresszív külsejű autót mutatott a Skoda Genfben

Ismét egy tanulmányautóval jelentkezett a Skoda, ami minden eddiginél agresszívabb

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új modellt és egy tanulmányautót is kiállított a Skoda az idei Genfi Autószalonon. A Vision IV nem pont az, amit a márkáról eddig gondoltunk, az elegáns, barátságos vonásokat sportos és agresszív dizájn helyettesíti.


Friss modelljei mellet jövőbeli terveinek promóciójára is kihasználja a lehetőséget a Skoda Genfben. A Kamiq mellett egy tanulmányautóval is érkeztek, melyet Vision IV-nek kereszteltek. Egyelőre csak a formaterve fontos koncentrálnunk, ugyanis a Vision IV egyes részletei visszaköszönhetnek majd új modelleken. Érdekes maga a karosszéria formája, egészen hasonlít a leköszönő Rapidhoz, arányai is hasonlítanak rá, a márka azonban egyelőre nem részletezte, hogy az azt váltó Scalából készül-e szedán formájú csapotthátú.
Hirdetés

A Vision IV front kialakítása a legérdekesebb, keresztül húztak rajta egy LED csíkot, a két végén szigorú tekintetet adó szintén ledes fényforrásokat találunk. A hűtőmaszk jellegzetes formája felismerhető, ám főként oldalról látszik, hogy mennyivel bonyolultabb a forma annál, mint amit ismerünk a sorozatgyártású autókról. Látványos a beltér, a kétküllős kormányon nem márkajelzés, hanem felirat díszeleg, a középkonzolon jókora digitális kijelzőt találunk, de a kormány mögé is ez került. Mint a legtöbb frissen bemutatott tanulmányautó, úgy a Skoda Vision IV is elektromos hajtást kapott elméletben, melynek hatótávolságára 500 km-t ígérnek a fejlesztők.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?