Akkor És Most Jármű Expo Esztergomban

Fizetett hirdetés

Veterán és Új Járművek Kiállítása - Esztergom

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Komoly autós, járműves majális készülődik április utolsó, illetve egyben május első hétvégéjére Esztergomban.


Egy majális a gyerekeknek rendszerint komoly élmény, a szülőknek viszont sokszor unalmas lehet. Az április 30-án, illetve május 1-jén Esztergomban megrendezésre kerülő Akkor És Most Jármű Expo - Veterán és Új Járművek Kiállítása azonban biztos komoly élmény lesz minden szülőnek is. Érdemes készülni, mert a teljesen ingyenes rendezvénynek nagyon komoly felhozatala, programkínálata, még előestje is lesz: The Joystix és Ganxsta Zolee és a Kartel koncerttel.
Hirdetés

A több mint 100 veterán járművet, illetve a helyben is gyártó Suzuki modelljeit (nem csak autókat, hanem hajókat és motorkerékpárokat), valamint a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának járműépítő csapata által épített Megalux napelemes autót is felsorakoztató tárlat április 30-án, szombaton 10:30-tól lesz nyitva. Felsorakoznak hintók és szekerek - összesen 20 lóvontatású jármű, mai és veterán hajók és motorkerékpárok egyaránt, de lesznek repülők is, például Rubik Ernő repülője, az Esztergom, továbbá egy eredeti vázszerkezet és egy léghajó is. Látható lesz a Közlekedési Múzeum 9 méteres indonéz fahajója, a Dunán pedig a veterán hajók között a Ludas Matyi, illetve Rákosi elvtárs hajója is. Lesz közlekedésbiztonsági vetélkedő, hajós felvonulás, tűzijáték, másnap családi kerékpárverseny, versenyhajó-bemutató és este természetesen újabb koncert.
Minden infó, parkolás, megközelítés megtalálható az esemény weboldalán[/url], kilátogatni még akkor is érdemes lesz, ha esetleg esőre kellene számítani, a rendezvény ugyanis 4000 m2 szabadtéri terület mellett 1500 m2 kiállítási sátrat is felvonultat, így egy esetleges tavaszi zápor elől is lesz hova bújni.
Akkor És Most Jármű Expo - Veterán és Új Járművek Kiállítása - Esztergom - programkínálat
április 29.
19:00 The Joystix
21:00 Ganxsta Zolee és a Kartel
április 30.
11:00 Megnyitó
12:00 Közlekedésbiztonsági vetélkedő
17:30 Freddie koncert ( Fehérvári Gábor Alfréd - Eurovízió dalfesztivál versenyző)
20:00 Lampionos, hajós felvonulás a Kis-Dunán
22:00 Tűzijáték és fényfestő show
22:30 Tóth Gabi koncert és utána utcabál a Szalai banddel.
május 1.
10:00 Családi kerékpárverseny
15:00 Versenyhajó-bemutató a Dunán
19:00 Radics Gigi koncert
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 06:11
    Permalink

    Bejövős a furgonszekció(Zuk, Barkas, Skoda 1203, Nysa), ill. a Nagypolski-delegáció. A kék-fehér Nysát remélhetőleg szépen felújítják majd, mint a mentőautót. Vajon Lengyelországban hány Nysa és Zuk lehet még forgalomban? Már valószínűleg ott sem az utcakép részei, ahogy nálunk sem.

    Tetszik az új Vitara, de ilyen oldtimer-felhozatal mellett rá se hederítenék.

Vélemény, hozzászólás?