Alig álcaruhában – újabb képeken a 2016-os E Mercedes

Még egyszer képen és videón az új Mercedes-Benz E-osztály, ezúttal alig álcázva

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A W213-as kódú, újszériás Mercedes-Benz E-ből egy nagyobb tételt sikerült lencsevégre kapni. A több tucat autó között volt majd' meztelen is.

Köszönjük az alábbi videót a Mercedes-Benz prototípusaira szakosodott, amúgy amatőr autószpotternek, művésznevén walkoARTVideos-nak. A nemzetközi autós sajtó is felkapta a felvételt, ami igen szép fogás, mert rajta először látható alig kimaszkolva a jövő évben bemutatkozó új Mercedes-Benz E-osztály. A stuttgartiak nagyautóját láttuk már komplett védőburokban és a belterét, belsejét leplezetlenül, továbbá innovatív vázszerkezetét teljes valójában.
Hirdetés


A felvételen és az abból kivágott képen több erősen álcázott prototípus is szerepel, de a leglényegesebb az a fekete autó, aminek már csak a lámpái és lökhárítójának alsó résez titok a kíváncsi szemek előtt. Amit láthatunk, az az Európában ismert normál tengelytávú szedán, de Maybach néven lesz hosszabb kivitel is. A méretnövekedés az C-osztállyal bevezetett új MRA platform használatával egyben súlycsökkentést is hoz. Az új E a mostaninál tágasabb, mégis jobban vezethető és gazdaságosabb kocsinak ígérkezik. A dolgok mostani állása szerint a jövő januári Detroiti Autószalonra időzített hivatalos bemutató előtt, valószínűleg már decemberben számíthatunk az online megmutatott első hivatalos fotókra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?