Állítólag frissül a Lada 4×4, de nem attól fog leesni az állad!

Ezek a képek tuti tetszeni fognak, nem csak a Lada 4x4 pózol rajtuk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bármelyik békebeli autószerviz, garázs falán jól mutatnának ezek a fotók, de a kamasz fiúk sem utasítanák ki szobájukból, ha poszterként kapnák.


A Lada 4x4 kapcsán örökké van újdonság. Bár a modell alapvetően változatlan formában fut 41 éve, többször frissült már kisebb mértékben. Állítólag hamarosan egy újabb minimális frissítést kap - új lökhárítókkal és friss alufelnikkel, valamint beltéri finomításokkal, mielőtt lecserélnék egy vadonatúj modellre, amit koncepcióként épp a múlt héten mutattak meg.
Hirdetés

Ezeknél a változtatásoknál azonban sokkal izgalmasabbak azok a fotók, amiket a Lada 4x4 Urban Facebook csoportban osztottak meg egy orosz átépítésről. Bár a LED menetfényes, sárvédő-szélesítéses, emelt futóműves, terepgumis és persze kivezetett szívócsöves terepgép sem piskóta, igazából a fotók miatt lesz különleges. Mindenki tudja, miért.
Fotók forrása: facebook.com/ladanivaurban
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.09.10. at 19:17
    Permalink

    Látszik, hogy nem egy profi modell agyon “photoshoppolt” képei, és pont ettől lesz sokkal jobb az egész. Szívesen megsüllyednék vele egy elhagyott erdőben terepen ……… valahogy csak elütnénk az időt, amíg odaér a segítség 🙂

Vélemény, hozzászólás?