Amerikai terepest fésültek át a bolgárkertészek

Jeep Wrangler luxuskivitelben a Vilnertől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ízléstelen átépítést még nem láttunk a bolgár stúdiótól, a bőrt is ügyesen varrják, és a színeket is jó ízléssel társítják egymáshoz.


A bolgár Vilner Design szakemberei úgy gondolták, hogy attól még, hogy egy autó komoly offroad-képességekkel rendelkezik, nem kell feltétlenül slaggal tisztítható belsővel is bírnia. Így aztán nagy lelkesedéssel álltak neki a Wrangler átépítésének, és ez alkalommal is sikerült kívánatos, luxusszínvonalú utasteret kialakítaniuk a rájuk jellemző minőségi bőrök és ízléses színkombinációk alkalmazásával.
Hirdetés

A bőrözött üléseket és ajtóburkolatokat króm és réz betétekkel tették még kívánatosabbá, míg kívülről könnyűfém felnik, LED-es nappali menetfény, valamint a hűtőrácsra, tükörházakra, kilincsekre és csomagtérajtóra illesztett krómdíszek dobják fel a terepjárót.
A Vilner korábban nem tartozott az ismert tuningmárkák közé, de az utóbbi időben bemutatott átalakításaiknak köszönhetően hamarosan valószínűleg mindenkinek bevésődik az emlékezetébe a bolgár cég neve.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?