Anya úgy húzta a Nordschleifén, hogy apa alig bírta

Videó: a magassarkú aszfalttündér meghánytatja utasát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Láttunk már csomó autós videót, amiben a nemek harcoltak, de most ez helyreállítja a feminista világrendet. A hölgy csapat, az úr rókázik.


A helyszín Németország, a Nürburgring versenypálya régi, összefirkált és toldozott-foltozott aszfaltköre, a legendás Nordschleife. Arrafelé hatalmas a pályaautós élet, többek között azért, mert már évtizedek óta bárki bármivel felhajthat a nyílt napokon, amiket Touristenfahrtennek, azaz turista menetnek hívnak. A legutóbbi ilyenen készült ez a videó is.
Hirdetés
Viszonylag gyakori látvány, hogy a jobb egyen ülő utas nem bírja a kanyarokat, azaz a sofőr által diktált tempót, így meg kell állni egy kis egészségügyi szünetre. Itt az anyósülésen ülő teremtés koronája azután kapta a nézőktől a legnagyobb füttyöket, amikor kiderült, hogy a sofőr, egy látványosan hosszú combú és magassarkú cipőt viselő hölgy. Gratulálok neki, annak a rókázó jóembernek ebédet már biztosan nem kellett aznap főznie.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 17:30
    Permalink

    Időhiány miatt nem tudtam rákeresni egy zoomolt verzióra, esetleg egy belső kamerás változatra vagy ahol a hölgy is jobban látszik, szívesen látnám bármelyiket.

Vélemény, hozzászólás?