A weboldalunk külső szolgáltatója karbantartási munkálatokat végez szerverein július 25 23:30 és július 26 06:00 óra között. A karbantartás érintheti az oldal szolgáltatásait és elérhetőségét ez idő alatt. Megértésüket köszönjük!

Autók hömpölyönek a japán szökőárban – videóval

Cunami Japánban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Japánt megrázó nagyon erős földrengés miatt szökőár söpör végig a szigetország partjain. Félelmetes látvány, ahogy a hömpölygő víz az autókat is magával sodorja.

Az elmúlt napok vezető híre a Japánt ért természeti csapás, a földrengés, az atomerőműben történt robbanás, és az áldozatok egyre emelkedő száma. Sajnos, a nagyon erős, a Richter-skálán közel 9-es erősségű földrengés miatt szökőár, közismertebb nevén cunami söpör végig a szigetország partjain, újabb áldozatokat szedve, és mérhetetlen károkat okozva. A természet, a víz erejére jellemző, hogy az autókat úgy sodorja magával a felduzzasztott folyón, mintha azok játékok lennének... További autós vonatkozás, hogy leállt a termelés több összeszerelő üzemben. A két gyárban is szünetet tartó Hondánál egy leomló fal maga alá temetett egy munkást, és még legalább harminchatan megsérültek. A Nissan öt észak-keleti részlegénél rendelt el kényszermegállást (náluk két sérülésről lehet tudni), míg a Toyota szintén két üzemét állította le a természeti csapás miatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 18:44
    Permalink

    Szomorú és félelmetes dolog ez, amikor az ember teljesen ki van szolgáltatva a természetnek. Az autó csak a legkisebb bajok egyike, itt családok, életek mennek tönkre…

Vélemény, hozzászólás?