Autós csapatás fillérekből: pellengéren Ken Block

Gymkhana paródia fillérekből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy francia csapat készítette el Ken Block Gymkhana filmjeinek paródiáját: költségvetésük nem volt.

A francia Leaking Duck csapata megelégelte Ken Block Gymkhana videóit, és leforgattak egy paródiát, amelyen az amerikai volánzsonglőr filmjeinek második, kikötőben felvett részét figurázzák ki. Természetesen nincs annyi díszlet, termékelhelyezés és látványos geg, mint a hatalmas szponzorpénzekből forgatott Gymkhanában, de néhány videós trükkel és az autóra ragasztott matricákkal sikerült reprodukálni a hangulatot. A LeakingDuck kiindulópontja ez volt: “Tegyünk egy kísérletet. Tényleg 600 lóerős összkerék-hajtású autóra és Ken Blockra van szükség egy ütős videóhoz? Kell egyáltalán bármilyen anyagi keret ehhez? Lássuk, hogyan működik nélküle.”
A készítők egy sufniban talált, 86-os Ford Fiesta Ghiát matricáztak tele a Gymkhana-autók stílusában, a sofőr Etienne Guerra: döntsék el Önök, hogy szórakoztató-e a csöves paródia, Block csak a filmes trükköknek köszönheti-e sikerét, vagy tényleg csak rengeteg pénzből lehet látványos autós videót forgatni?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?