Az árokba borulva került elő a lopott Ford Focus

Ittasan, jogsi nélkül lopott el egy autót, nem is jutott messzire

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes egybeeséssel találták szemben magukat a rendőrök: nagyjából egyszerre jelentettek egy eltűnt és egy árokba borult autót. Mint kiderült, ugyanarról a járműről volt szó. A balesetet okozó autótolvajt a rendőrök elfogták.

2022. március 2-án este egy 26 éves tápiószecsői nő tárcsázta a segélyhívót: ellopták az udvarában álló, 20 év körüli Ford Focus szedánját. Amikor a rendőrök elindultak a helyszínre, egy Kóka térségében árokba hajtott autótól volt hangos a rendőrségi rádiófrekvencia. Nem sokkal később a rendőrök összerakták a kirakót, amikor a másik autó adatai is elhangzottak: az ellopott és a balesetes Focus egy és ugyanaz volt.
Hirdetés
Néhány óra múlva sikerrel elfogták a vélhető tettest is, a 35 éves, szintén tápiószecsői, jogosítvánnyal nem rendelkező férfit otthonában találták meg. Kihallgatása során a lopást és a balesetet is beismerte, majd elmondta, hogy a kocsmából egy barátjához sétálva látta meg egy nyitott kapu túloldalán a korosodó Fordot. Saját szavaival élve "már nem volt szomjas", és csak egy pár kört szeretett volna "csapni" az autóval, azután visszavitte volna. Sajnos nem sikerült a terv: amikor néhány kilométerre a kiindulási helytől totálkárosra törte az autót, akkor gyalogosan távozott a helyszínről. A férfi ellen eljárás indult.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?