Az olasz miniautó Lego formájában is hódít

A Fiat 500 már elérhető Lego Creator Expert modell csomagban is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy igazi ikon kortalan. Ilyen a Fiat 500 is, ami az '50-es évek óta dobogtatja gyorsabban a rajongók szívét, és most már a tiéd lehet Lego formájában is.

Vannak autók, amik meghatározzák a korszakukat és véglegesen beírják magukat az autógyártás történetének nagykönyvébe. Ilyen a Mini Cooper, a Volkswagen Bogár vagy éppen a Fiat 500 is. Két dolog közös bennük. Az apró méret, és hogy végre mindegyiket haza lehet vinni Lego formájában is, hála a Lego Creator Expert model kit-nek.
Hirdetés

A Fiat 500 volt az utolsó a 3 kisautó közül, amely hivatalosan is elérhetővé vált, a Lego kínálatában. Nem csak az autót kapjuk meg, hanem egy kis festőállványt és egy képet is legóból, ami a Colosseum előtt ábrázolja a kis sárga kocsit. A Fiat 500 nagyon részletgazdag. A hátulján található egy csomagtartó bőrönddel, de a belső is szépen kidolgozott. A tető, az ajtók, a motorháztető és a csomagtérajtó egyaránt nyitható. A Fiat 500 Lego Creator Expert csomagban található autó az eredeti '60-as évekbeli modellt (már az előrefelé nyíló ajtajút, nem az 1957-ben megjelentet) mintázza halvány sárga színben. Az összerakott autó 11 cm magas, 24 cm hosszú és 11 cm széles, így nem kell neki túl sok hely a polcon. A teljes csomag 960 elemből áll, így eltart egy darabig, amíg összerakják, de nagyon jó időtöltés bárkinek, aki szereti a régi kocsikat.
Az aktuális magyar ár 26 990 forint, ennyiért lehet a Lego weboldalán megvásárolni a teljes készletet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?