Beakadt egy kamion alá, kilométereken át húzták

Nem csak az oroszoknál vannak furcsa közúti jelenetek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mi kell ahhoz, hogy ne vedd észre, hogy egy autó beszorult a kerekeid alá és 6,4 kilométeren át vonszolod? Újabb furcsa amerikai sztori.


Olyan jelenet került fel az internetre, amiről sohasem gondolnánk, hogy a valóságban megtörténhet. Egy kaliforniai autópályán járunk, ahol egy szemfüles autós nem mindennapi jelenetet vett fel telefonjával (bár hozzáteszem, nem lehetett nehéz észrevenni). Egy kamion egy bordó szedánt húzott magával, ami valamilyen csoda folytán beakadt a kerekei alá. Az eset valamelyest az autós szimulátorok korszakát hozta vissza nekem, amikor a játék idegesítő hibájából fakadóan beakadunk egy kamion alá. Biztos sokan játszottak a Need for Speed: Most Wanted játékkal, ami a korszakja Halálos Iramban történetét feldolgozva lehetővé tette, hogy kamionok alatt húzzunk át az ültetett tuningjárgányunkkal.
Hirdetés
A kamion sofőrje ráadásul a jajveszékelésekre sem reagált, csak akkor volt hajlandó megállni, mikor valaki befékezett előtte. Még ekkor is furcsállta a dolgot, láthatóan nem igazán értette miről beszélnek neki. Valószínűleg tudatmódosító szer hatásáról sem beszélhetünk, hiszen a Kaliforniai Rendőrség elmondása szerint mindenki hazamehetett az eset után. A bordó szedán tulajdonosa szerencsére sérülés nélkül megúszta, de rossz értelemben véve zseniális, hogy a kamion sofőrje nem vette észre, hogy alá van szorulva egy másik autó, amit a videó leírása alapján 6,4 kilométeren át vonszolt. Enyhe tempóvesztést vagy szokatlan futást azért csak kellett volna érzékelnie, nem? Vagy Amerikában már ennyire észre sem veszik a kiskategóriás autókat? Még számos kérdésem lenne, persze a kamionsofőrhöz. A szedánban ülő sofőr viszont irigylendő nyugalommal ülte végig az esetet, minden tisztelet az övé. Autójának vélhetően nem csupán az orra lesz cserélendő, vélhető a gazdasági totálkár.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?