Belül tágasabb: Vilner Mercedes Vito

Bulgária válasza a VW Multivan Businessre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Vilner Design alaposan kibélelte a Vito kisbuszt, erősen megcsappant a férőhelyek száma.

A Mercedes Vito azon kishaszonjárművek közé tartozik, melyek személyszállító változata gyári alkatrészekkel is meglehetősen komfortossá tehető, de azért olyan fényűzést nem kínálnak, mint amit a VW nyújt a Multivan Business utasterében.
Ezen a tényen változtatott most a bolgár Vilner Tuning, amely egy Vito 120 CDI belsejében valósította meg a repülőgépek első osztályú fotelei köré épülő luxus enteriőrt.
Mindent Nappa bőr és Alcantara kárpitok borítanak, a sofőr és a navigátor a CL első üléseiben terpeszkedhet, míg hátul négyen férnek el a forgatható, dönthető, gigantikus méretű bőrfotelekben.
Hirdetés

Az itt látható modellben high-end szórakoztató rendszer, 19 colos LCD képernyők, hűtő, minibár, valamint fűthető és hűthető pohártartók találhatók.
Kívülről csak a bi-xenon fényszórók, az új felnik és a LED-es nappali fénysor árulkodnak arról, hogy nem hagyományos Vitóval van dolgunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?