Bogarakkal teli erdőt találtak

Egy belga erdőben pusztul rengeteg Volkswagen a 70-es évekből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezek a fajta Bogarak igencsak meglepőek tudnak lenni, ha túrázás közben akadunk rájuk. Nem ritka faj, csak éppen nem ez a természetes környezetük.

Egy fiatal túrázó jutott el erre a furcsa szellemtanyára egy belga erdőben. YouTube-csatornáján rengeteg elhagyatott helyen készült riportjait is láthatjuk, tehát valószínűleg terv szerint került a Bogár-temetőbe. Az viszont érdekes, hogy amennyiben valaki tud, vagy tudott róla, miért maradhattak ezek ott? Ráadásul nem is kevés és nem is csak Bogarak, T2-es Transporterekből is van rengeteg.
Hirdetés
Még egy ralibogarat is találtak az egyik bokor tövében, valamint rengeteg, látszólag alkatrésznek felhasznált kocsit. Talán éppen előbbihez kellett a rengeteg donorautó, és egy versenyzőé volt korábban a pusztuló birtok? Valamilyen oka kell legyen, amiért ezeket az autókat egyszerűen otthagyták, de nagy valószínűséggel sosem tudjuk meg. Addig is barangoljanak önök is egyet a sok pusztuló roncs között a videó segítségével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 01:15
    Permalink

    Arra fele több ilyen autótemető is van, láttam már pár ilyen videót. Kár értük, de sajnos minden veteránt nem lehet megmenteni. Az a legrosszabb dolog az ilyen lerakatokkal, hogy általában teljesen tisztázatlan a tulajdonosi viszony, vagy eleve a tulaj egy komplett idióta így még alkatrészenként sem lehet a menthető dolgokat kinyerni, ezzel kisegítve a veteránosokat akiknek még van működőképes példány ezekből. Magyarul ott fog elrohadni minden ahogy van. Sajnos itthon is ismerek több ilyen telepet ahol csodaszép olykor tényleg elég ritka autókat rohasztanak évek óta.

Vélemény, hozzászólás?