Business class a luxusbusz hátuljában

Mercedes Viano Vision Diamond: fényűzés a kisbuszban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nagy limuzinokkal szemben kínál alternatívát az átépített Vianóval a Mercedes, a kényeztetésről masszázsfotelek gondoskodnak.


Eddigi híreink alapján is jól látható, hogy az európai gyártók számára a pekingi nem szokványos autószalon, hiszen itteni modelljeiknek nincs sok keresnivalójuk a Távol-Keleten, ezért inkább speciális, puccos, a kínai gazdagok igényeit kielégítő érdekességekkel próbálnak kitűnni a tömegből. Ők pedig akadnak szép számmal, úgyhogy érdemes fényűző különkiadásokat készíteni a folyamatosan növekvő luxuscikk-felvevő kapacitású ország lakóinak.
Hirdetés

A Mercedes is ráébredt erre, de sárkányos különkiadás helyett inkább az utasai számára egy ötcsillagos hotelszoba kényelmét kínáló Viano Vision Diamond buszt állították pekingi standjuk középpontjába.
A busz fekete-fehér fényezése csak olcsó figyelemfelkeltő fogás az utastér hatcsillagos komfortjához képest. Méretes hátsó traktusában két hatalmas masszázsfotelben terpeszkedhetnek a vevők, miközben hűtött pezsgőt nyakalva bámulják a 40 col képátlójú síkképernyős tévét vagy hallgatják a csúcsminőségű Bang & Olufsen hifirendszerből áramló melódiákat. Munkavégzésüket a vezeték nélküli internetkapcsolat segíti, ha pedig csak felvágásról van szó, akkor a sötétszínű fabetétbe applikált kis gyémántokat mutogathatják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?