Csajok a Frankfurti Autószalonon – érdekesebbek, mint az autók?

Asszonyok, nem kell félni a Frankfurti Autószalon hoszteszeitől!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autószalon? Igazi kanbulinak ígérkező program, hiszen az autók mellett mindig vannak hölgyek is. Frankfurt esetén nem kell félni, az autók az érdekesebbek.


Visszatérő kérdés egy-egy autószalon kapcsán: "Milyen volt a felhozatal? Nem, nem autókból, lányokból!". Autókból ugyebár tudjuk, hogy komoly, még bőven nem is értünk végig a kínálaton. Az idei Frankfurti Autószalon azonban hölgyekből nem erős, messze nem olyan erős, mint Genf vagy még inkább Párizs. Itt bizony komorság és kimértség van, nem kell aggódniuk férjükért az asszonyoknak, ha épp a frankfurti showt veszik célba. Itt legfeljebb az autók fogják rabul ejteni a közönséget. Négykerekűből ugyanis bőven van a több csarnokban felsorakoztatva. Persze azért egy-egy hölgy is látható mellettük, de az autó/hölgy arány messze nem olyan jó, mint a többi európai seregszemlén, természetesen annak is köszönhetően, hogy autóból itt sorakozik a legnagyobb kínálat.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?