Dobja a BMW a 3-as Gran Turismót?

Nem éli meg a következő generációt a 3-as sorozat GT-je?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyetlen generáció után vethetik el a 3-as sorozat Gran Turismo kivitelét. Pletykák szerint inkább a 4-es Gran Coupéra koncentrálnak.


A BMWBLOG belsős forrásai szerint nem lesz következő generációs BMW 3 Gran Turismo. A mindössze egyetlen generációt megélt emelt farú bajor állítólag nem jelent akkora bevételi forrást, hogy a BMW 4 Gran Coupé mellett is megtartsák. Bár két eléggé különböző karakterű modellről van szó, hiszen a 3-as sorozat GT-je tágasabb és praktikusabb, mint a négyajtós szedán 4-es, utóbbi úgy tűnik, mégis átveheti a kis-GT helyét.
Hirdetés
Aggodalomra azonban semmi ok, az új 5-ös sorozat továbbra is, míg a 6-os sorozat először kap majd Gran Turismo kivitelt (ott eddig be kellett érni a Gran Coupéval), így nem maradunk duci hátsófelek nélkül. Utóbbi még idén, akár a szeptemberi Frankfurti Autószalonon bemutatkozhat. A következő generációs 3-as egyébként 2018-ban érkezhet, a kombi változat 2019 elején, és immáron Gran Turismo valószínűleg nem lesz több. Persze mindez egyelőre csak pletyka.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?