Drift közben tankolták a rekorder BMW M5-öt

Újabb rekordot állított fel a BMW új M5-öse

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kell aggódni amiatt, hogy összkerékhajtással jött a bajorok új csúcs 5-öse. Akár 8 órán keresztül is lehet vele menni keresztbe.


Bizonyára a BMW-nél sem gondolták komolyan, hogy tisztán összkerékhajtással olyan népszerű lesz az új M5, mint hátsókerekes elődjei. Éppen emiatt megfelelő üzemmódot választva meghagyták azt, hogy csak a hátsó tengely hajtson. A 600 lóerős sportos limuzinnal ezúttal egy értelmetlennek tűnő, ugyanakkor igen látványos és nagy kihívást jelentő rekordot döntöttek meg. A leghosszabb driftelés 164 km-ig tartott. Egészen mostanáig, ugyanis Johan Schwartz 374 km-en és 8 órán keresztül autózott keresztbe az F90 M5-tel. A rekordkísérlet során többször is tankolni kellett, ami újabb világcsúcsot szült. A páros drift során az új és a régi M5 74 km-en keresztül haladt egymás mellett. A rekord driftelésről egy rövid összefoglaló videó is készült, érdemes megnézni!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?