Egy évig ingyen villany és V8 hang – ezt adja a Brabus féle Tesla

Brabus töltet a Tesla Roadsterhez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Itt a jövő: elektromos autót tuningol a Brabus. Változatlan menetteljesítmények, elemi motorhang, optikai finomítás és 1 évig ingyenes töltés is jár a csomaggal.

Semmi sem változott a Tesla Roadster menetteljesítményei közül, maradt a gyár által 4 másodpercesnek ígért 100 km/órára gyorsulás és az elvileg 210 km/órás végsebesség. Változatlan a lítium-ion akkumulátorokkal ígért 394 km-es hatótáv is. A Brabus Green Package, azaz „zöld csomag” szokásos tuningelemeket ad az elektromos sportkocsihoz: karbonszálas kompozit, átrajzolt első és hátsó lökhárító, valamint hátsó légterelő, új diffúzor, LED-es menetfény és nem utolsó sorban egyedi, 18 colos alufelni jár. Szerencsére bekerült egy V8-as motorhangot generáló elektronika, így az elektromos autó sofőrje igazi ragadozóban érezheti magát az alapesetben kékes-zöld festésű, Alcantara kárpitozású, karbonszálas betéteket felvonultató, de kérésre ízlése szerinti utastérben. A Green Package talán legfontosabb tétele, hogy saját gyorstöltő állomás és a német RWE áramszolgáltató utcai állomásain 1 évig ingyenes töltés is jár vele.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?