Egy kicsit mi is büszkék lehetünk az új Maybachra

Megérkezett a fényűző Maybach 650S kabrió, egy kis Budapesttel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az első Maybach kabrió igazi fényűző hatalmas nyitható tetős kupé. A legrészletesebb kidolgozással, a legdrágább anyagokból összeállítva némi magyar vonatkozással együtt.


Megérkezett a már beharangozott fényűző Maybach 650S. Az S-osztály kabrióra épülő luxusautó lényegében a Mercedes modelljének csúcsváltozata, de még annál is kicsit többet hoz. A 2013-as tanulmányautóból emeltek át néhány elemet, mint például a csodás rajzolatú, a gyártó szerint vízesésre hajazó bőr üléskárpitot. Az ezek szegését alkotó kis csövek is különlegesek, bár nem részletezték, miért éppen Budapest a nevük, azért egy kicsit talán büszkék lehetünk rá.
Hirdetés

Már az autó megjelenése is más az alap S kabriótól, több a króm és kicsit máshogyan domborodnak a lökhárítói. Bent a csúcsfelszereltségű S kabrió osztott, dupla kijelzős fedélzete fogadja a szerencsés sofőrt és utasát. Előbbi annak a 300 tulajnak az egyike lehet, akik vásárolhatnak Maybach kabriót, ugyanis ennek a modellnek ennyiben limitálták a példányszámát, így meglehetősen exkluzív. Motorja 6,0 literes V12-es 630 lóerős, 1000 Nm nyomatékú fenevad, ilyen dolgozik például a Mercedes-AMG S 65 szedánban is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?