Egyedi Kia tuning, kormány nélkül

Önvezető Kia tuningautók saját személyiséggel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idei SEMA Show látványosságaként 4 tanulmánnyal mutatta be a Kia, hogy miért jó az egyedi önvezető autó. Kormánykerék egyikben sincs.

Errefelé tuning-kiállításként ismert az amerikai SEMA Show, pedig szó szerinti fordításban a különleges kiegészítők vására ez, ahol minden beszerezhető autónk egyedivé varázsolásához. Idén a Kia az önvezető autókra helyezte a hangsúlyt, és 4 modellen is bemutatta előnyeiket, túl a biztonságon. Az áttervezett utasterek képei árulkodnak igazán a kormánykerék elhagyásának előnyeiről.
Hirdetés
A 4 erősen átalakított járgány mellett a Telluride SUV tanulmányt is kiállította a Kia a SEMA-n. A megvalósulása esetén a Sorento fölé érkező, hétszemélyes hibridet mintha a tengerentúli piacra álmodták volna, nem véletlen, hogy itt is megjelent vele a márka. Első két üléssorának különálló fotelei relaxációs szobába illenének. Az ezekben helyet foglaló utasok energiaszintje fénykezeléssel áll helyre menet közben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?