Éjszaka is járni fog a 6-os villamos

Szilveszteri tömegközlekedés Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szilveszter éjjelén járatsűrítésekkel és a 6-os villamos éjszakai üzemével szolgálja a fővárosi tömegközlekedőket a BKV.

Szilveszter éjjelén, a napközbeni, szombati menetrend után - a megnövekvő utasforgalom miatt - a Budapesti Közlekedési Vállalat (néhány kivétellel) kétszeres sűrűséggel indítja éjszakai járatait. Budapesten a 6-os villamos ezen az éjszakán is közlekedik (hajnali két óráig 7-8 percenként, majd ezt követően a kora reggeli üzemkezdetig 10 percenként jár), a Fogaskerekű pedig egész éjszaka, 60 percenként indul. A tervezett útvonalat a szilveszteri járatok térképe és menetrendje alapján, előzetes tervezéssel, még józanul, otthonról érdemes kitalálni!
Hirdetés
2012. január 1-jén a munkaszüneti napi/vasárnapi, az áruházakat érintő vonalakon pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend lesz életben. 2-án az iskolaszünetekben, 3-ától pedig az iskolai időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek a BKV-járatok.
Forrás: bkv.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?